Charred Brussels Sprouts with Smoky Gochujang Glaze, shown here, is just one example of how the IRRESISTABLE VEGETABLES Trend can be brought to life - which is one of the eight trends identified in Unilever’s Future Menu Trends Report 2023. The Report is designed to inspire Chefs across the globe with practical solutions for their Menus.
フューチャーメニュートレンドレポート2023Future Menu Trends report 2023)で特定された上位8つのトレンドには、モダンコンフォート・フード、反抗できない野菜、ワイルド&ピュア、フレーバー・コントラスト、フィールグッド・フード、新しい共有、マインドフル・プロテイン、低廃棄物メニューがあります。
ユニリーバフードソリューションズは、グローバルデータ、1600人以上のシェフによる幅広い情報、グローバルなソーシャルメディア分析、そして実用的な応用を提供する数百人のシェフの専門知識に基づいて、8つのコアテーマを中心にフューチャーメニュートレンドレポート2023(Future Menu Trends Report 2023)を発表しました。